Διαμονή

room1STANDARD APARTMENTS
Απολαύστε την παραμονή σας σ’ ένα ευρύχωρο, κομψό και ατμοσφαιρικό διαμέρισμα με το απέριττο σαλόνι (το οποίο – με μια εύκολη μετατροπή του καναπέ σε κρεβάτι – μπορεί να φιλοξενήσει έναν επιπλέον επισκέπτη,) την εξοπλισμένη κουζίνα και το υπνοδωμάτιο με το Queensize κρεβάτι. Η κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

 

room2SUPERIOR APARTMENTS

Το SUPERIOR διαμέρισμα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας με το άνετο σαλόνι, το οποίο ενυπάρχει αρμονικά με την τραπεζαρία και την κουζίνα . Το υπνοδωμάτιο, σε ξεχωριστό χώρο, σαγηνεύει με το King Size κρεβάτι, που δεσπόζει στο κέντρο του.
Το κυκλαδίτικο γαλάζιο χρώμα που αναδύεται από το διαμέρισμα, προσφέρει συνθήκες απόλυτης γαλήνης και ηρεμίας.

suiteVILLAS- SUITES

Οι υπέροχες ανέσεις που παρέχουν οι suites-villas αρχίζουν από τον εξωτερικό χώρο με την ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι και εξαπλώνονται στον εσωτερικό χώρο. Η παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με την ύπαρξη μοντέρνων διακοσμητικών στοιχείων προσδίδουν μία απόλυτη αρμονία και γαλήνη στο χώρο. Οι ένοικοι έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται στον εξωτερικό χώρο το άνετο καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι, την τραπεζαρία, την κουζίνα και την μαγευτική θέα του Αιγαίου, αλλά παράλληλα να απολαμβάνουν την απομόνωση που χαρίζουν τα δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με τα kingsize κρεβάτια.